Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

До відома побутових споживачів електроенергії

З 01 січня 2019р, відповідно до отриманої ліцензії, постачання електричної енергії буде здійснювати ТОВ «Житомирська обласна енергопостачальна компанія».

В зв’язку з тим, що АТ «Житомиробленерго» буде здійснювати постачання електроенергії споживачам області до 01 січня 2019 року, Товариство пропонує Вам передати фактичні покази електролічильника на 01 січня 2019р., скориставшись одним з запропонованих варіантів:

  • на офіційному сайті АТ «Житомиробленерго», користуючись послугою «Ваш рахунок»;
  • зателефонувавши до Кол-центру;
  • зателефонувавши до РЕМ або передати контролеру;
  • користуючись смартфоном, через мобільний додаток «Ваш рахунок».

Покази будуть прийматися до 04 січня 2019 року (включно).

ЯК ПЕРЕДАТИ ПОКАЗИ ЛІЧИЛЬНИКА ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ:

Увага! Покази лічильника можливо передати тількі після успішного отримання поточного рахунку.
1. Перейдіть у пункт "Ваш рахунок". Увімкнить українську розкладку клавіатури, вкажіть особовий рахунок і прізвище так, як вони вказані у паперовому рахунку, що надсилає РЕМ (у полі "Прізвище" вносити ім'я, по батькові або ініціали зайве). Після вводу реквізитів натисніть "Отримати". Рахунок або довідка завантажаться на Ваш комп'ютер в форматі PDF. Якщо до цього не було переліку Ваших особових рахунків, він з'явиться. Це необхідно виконати для того, щоб точно ідентифікувати Ваш особовий рахунок та надати можливість у подальшому без зайвих введень інформації отримувати рахунки, довідки та передавати покази. Кількість рядків у переліку відповідає кількості особових рахунків, що має абонент на території Житомирської області у будь-яких районах електромереж та які успішно викликані.
2. Розрахунки здійснюються з 1-го числа звітного місяця по 1-ше число наступного місяця.
3. Покази, що передані за два робочі дні до кінця розрахункового місяця вважаються даними на 1-ше число наступного місяця. Інакше здійснюється донарахування за дні, що залишилися до 1-го числа наступного місяця із розрахунку середньодобового споживання за попередній період.
4. Покази можливо передати з 20-го числа до 16-ї години 04 числа наступного за звітним місяця. Додаткові рекомендації повідомляються у рухомій стрічці на цьому сайті.
Крім того, передача показів лічильників та отримання поточних рахунків можливі шляхом використання мобільного додатку "Ваш рахунок".
Шановні споживачі! Для запобігання недоречностей у нарахуваннях за спожиту електричну енергію рекомендуємо вчасно щомісяця передавати реальні покази лічильників станом на 1-ше число наступного місяця за допомогою запропонованих інтернет засобів.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *